Home » Productes i serveis » Panells » Panells ALTERMIC

Panells ALTERMIC

Panells

Panells - CAPIFRIGO, S.L.

AltermicPlus

Alma d'acer i nucli de poliuretà PUR i Poliisocianurat PIR

Panells Aïllants Segurs al Foc utilitzant tecnologia que incorporen nuclis de molècules PIR, amb la màxima classificació de reacció al foc Bs1d0 i escumes PUR amb classificació Bs2d0.

Amb altes propietats mecàniques d'adhesió i aïllament

Amb una tecnologia respectuosa amb el Medi Ambient. Utilitzant matèries primes que no danyen la capa d'Ozo.

Incorpora una junta que aconsegueix un excel·lent comportament tèrmic i que pot o no acomodar segellants. 

Està disponible amb un rang e perfils, revestiments o imprimacions i espessors d'aïllament d'escuma, per satisfer la demanda del client.

Està dissenyat per aplicacions de refrigeració, túnels, cambres, processadors d'aliments, amb un rang intern de temperatures de -50ºC a +60ºC

És higiènicament segur, resistent a la humitat i evita qualsevol risc de creixement de floridura i bactèries.

Presenta un llarg cicle de durabilitat.

Pot ser totalment reciclat:

L'escuma PIR posseeix un alt poder calorífic i es pot utilitzar com a combustible per la generació d'electricitat en plantes incineradores

Altermic Innovation

Altermic Innovation - CAPIFRIGO, S.L.

TECNOLOGIA PATENTADA per incorporació de GANXO al panell continu

  

Aquest panell posseeix exactament les mateixes propietats descrites però ofereix als fabricants del panell un avantatge competitiva única que fins ara no existia.

Consisteix en ganxo de cargol com element de tancament i unió per qualsevol panell produït en continu.

A diferència dels tancament mecànics standards existents al mercat, el sistema de cargol assegura l'enganxament i fixació del panell.

D'aquesta forma s'aconsegueix que les instal·lacions d'Atmosfera Controlada, Túnels i cambres de congelació, assecadors per la Industria càrnica i en general instal·lacions sotmeses a pressions / depressions, el panell fabricat en continu amb tancament per ganxo cilíndric li confereix una hermeticitat mai abans aconseguida.

Altermic Alta Protecció

Altermic Alta Protecció - CAPIFRIGO, S.L.

Assegurament de la vida útil del panell superior a 20 anys

Altermic Alta Protecció te una qualitat que permet que sigui el Panell dissenyat per ambients especialment corrosius i és la incorporació de noves aleacions amb elements inorgànics com el Zinc i l'Alumini, vegis la figura base amb la que s'obtenen els moderns acers aliats i que s'obtenen mitjançant processos d'immersió en calent, comunament denominat "hot dipped galvanized".

Conseqüència de l’esmenta’t Altermic Alta Protecció, porta una garantia per la seva aplicació en projectes alimentaris industrials de fins a 30 anys. Per altra banda, així com els plastisols esgrogueeixen amb el temps, el nostre panell reté el color al llarg de la vida útil de la seva instal·lació i es objecte de la garantia

Altermic Food Contact

Altermic Food Contact - CAPIFRIGO, S.L.

Acabat especial per contacte directe amb aliments

Food Contact Panel pel Mercat Alimentari, present a mes de Resines PUR o PIR d'alta capacitat de reacció al foc.

La Primera Barrera: Acers Aliats d'última Generació

Food Contact Panel te una qualitat que permet que sigui el Panell dissenyat per contacte aliment - superfície de l'element constructiu i el seu revestiment orgànic PET, fa possible aquesta compatibilitat.

Bona resistència a compostos químics i detergents, de fet la superfície es pot netejar amb peròxid d'hidrogen.

D'acord amb l'assaig de la norma EN 13501-1:2002, la làmina d'Acer Especial de Food Contact Panel, te la classificació A2-s1, d0 de Reacció al Foc.

Altermic Clean

Altermic Clean - CAPIFRIGO, S.L.

Panells amb conductes per sales netes

Panell especialment pensat per aplicacions en Sales Netes, Sales Blanques, laboratoris, etc.

La seva superfície llisa, remats sanitaris i siliconat eviten incrustacions de brutícia o residus a superfícies i es fàcilment netejable.

Insercions de tubs per passos d'instal·lacions a tota la seva longitud. Possibilitat de pas d'instal·lacions a tot l'ample del panell